Libero Newborn

Gyengéd gondoskodás az első pillanattól

A Libero Newborn pelenkák kifejezetten az újszülöttek igényeinek megfelelő kialakítást kaptak: a nedvességjelző csík kék színűre változik, amikor ideje pelenkát cserélni; speciális kialakítás védi a kicsik köldökcsonkját és elősegíti annak gyógyulását; a pelenka belső borítása, latex- és klórmentes anyaga pedig kíméli az érzékeny bőrt.

Ismerd meg a pelusok terméktulajdonságait!

nedvességjelző csík

jelzi, hogy mikor jött el a peluscsere ideje

köldökvédő kialakítás

az érzékeny terület gondos védelméért

bőrgyógyászatilag tesztelt,
légáteresztő anyagok

a Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség ajánlásával

kettős, puha védőgátak

a garantált védelemért

speciális csatornakialakítás

a száraz babapopsiért

A Libero kiváló minőségű termékei minden csöppség számára az életkorának megfelelő védelmet nyújtják, ráadásul mindezt egyedi, stílusos módon.

A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség is a Libero pelenkákat ajánlja.

A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség által ajánlott termékek az érzékeny bőrű, allergiás vagy allergiára hajlamos babák számára is megfelelőek.

Teszünk a holnapért

A Liberonál nap mint nap kisbabákkal foglalkozunk, így az éghajlat és a jövő egyaránt fontos számunkra. a Holnap Projekt keretében a szülőkkel együtt próbáljuk meg még jobbá tenni a világot új ötleteinkkel és új módszereinkkel.

Csökkentjük a környezetünkre mért terheket

Megújuló csomagolóanyagot használunk

Megújuló áramforrással gyártunk

Egyik legfontosabb vállalásunk, hogy 2030-ra 33%-kal csökkentjük teljes éghajlatra gyakorolt hatásunkat. Ennek érdekében a Libero termékek megújult csomagolása már legalább 50%-ban megújuló anyagból készül, felelősségteljes gazdálkodásból származó cukornád felhasználásával.

A pelenkáinkban használt rostok 100%-a az FSC® által tanúsított felelős erdőgazdálkodásból származik. Pelenkáink gyártása során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk. Ezek forrása lehet a Nap, szél, víz vagy biomassza, melyek szénlábnyoma sokkal alacsonyabb, mint az olajból, gázból vagy szénből származó elektromosságnak.

Termékeink folyamatos fejlesztése által arra törekszünk, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, amik a legjobbak kisbabád és a természet számára. Rengeteg tervünk van arra vonatkozóan, hogy hogyan csökkentsük tovább az éghajlatra gyakorolt hatásunkat. Nem egyszerű a feladat, de biztosak vagyunk benne, hogy együtt változást érhetünk el, hogy gyermekeink egy olyan bolygón nőhessenek fel, ahol nem kell aggódniuk a holnapért.

Mérettáblázat

Ahhoz, hogy babád számára a legmegfelelőbb pelenkát találd meg, nemcsak a korát, hanem az aktuális súlyát is fontos szem előtt tartanod. Ebben nyújt segítséget mérettáblázatunk, melynek áttekintésével gyorsan és könnyedén kiválaszthatod a gyerkőcödnek való pelust.