Libero Up&Go

A mozgás szabadsága

A Libero Up&Go bugyipelenkát pontosan olyan könnyű feladni, mint egy kis nadrágot. Az eltávolítás is hasonlóan egyszerű és gyors, még pelenkázóasztalra sincs szükség hozzá. A járni tanuló babák kényelmét maximálisan biztosítják, hiszen a combgumírozás tökéletesen felveszi az alakjukat, így a szivárgásmentesség is garantált az egész napos kalandokhoz.

Ismerd meg a pelusok terméktulajdonságait!

rugalmas derék- és combgumírozás

a tökéletes és kényelmes illeszkedésért

nedvszívó mag

az egész napos szivárgásmentességért

szétnyitható oldal

a gyors és egyszerű peluscseréért

szuperpuha belső borítás

a baba mozgásszabadságáért

légáteresztő anyag

a bársonyos bababőrért

Hogyan pelenkázzunk?

A Libero kiváló minőségű termékei minden csöppség számára az életkorának megfelelő védelmet nyújtják, ráadásul mindezt egyedi, stílusos módon.

A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség is a Libero pelenkákat ajánlja.

A Skandináv Asztma- és Allergiaszövetség által ajánlott termékek az érzékeny bőrű, allergiás vagy allergiára hajlamos babák számára is megfelelőek.

Teszünk a holnapért

A Liberonál nap mint nap kisbabákkal foglalkozunk, így az éghajlat és a jövő egyaránt fontos számunkra. a Holnap Projekt keretében a szülőkkel együtt próbáljuk meg még jobbá tenni a világot új ötleteinkkel és új módszereinkkel.

Csökkentjük a környezetünkre mért terheket

Megújuló csomagolóanyagot használunk

Megújuló áramforrással gyártunk

Egyik legfontosabb vállalásunk, hogy 2030-ra 33%-kal csökkentjük teljes éghajlatra gyakorolt hatásunkat. Ennek érdekében a Libero termékek megújult csomagolása már legalább 50%-ban megújuló anyagból készül, felelősségteljes gazdálkodásból származó cukornád felhasználásával.

A pelenkáinkban használt rostok 100%-a az FSC® által tanúsított felelős erdőgazdálkodásból származik. Pelenkáink gyártása során kizárólag megújuló áramforrásokat használunk. Ezek forrása lehet a Nap, szél, víz vagy biomassza, melyek szénlábnyoma sokkal alacsonyabb, mint az olajból, gázból vagy szénből származó elektromosságnak.

Termékeink folyamatos fejlesztése által arra törekszünk, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat, amik a legjobbak kisbabád és a természet számára. Rengeteg tervünk van arra vonatkozóan, hogy hogyan csökkentsük tovább az éghajlatra gyakorolt hatásunkat. Nem egyszerű a feladat, de biztosak vagyunk benne, hogy együtt változást érhetünk el, hogy gyermekeink egy olyan bolygón nőhessenek fel, ahol nem kell aggódniuk a holnapért.

Mérettáblázat

Ahhoz, hogy babád számára a legmegfelelőbb pelenkát találd meg, nemcsak a korát, hanem az aktuális súlyát is fontos szem előtt tartanod. Ebben nyújt segítséget mérettáblázatunk, melynek áttekintésével gyorsan és könnyedén kiválaszthatod a gyerkőcödnek való pelust.